Evenemang

Bokning enligt överenskommelse

Evenemang & Fest

Vi fokuserar på familjefester och högtider, vare sig du vill fira din högtidsdag hos oss eller önskar finna en lugn och stillsam miljö för en minnesstund kan vi hjälpa dig att göra dagen till ett fint minne. Vi erbjuder säsongsanpassade menyer och bufféer och vi utgår alltid från era personliga önskemål.

Vi fokuserar på mindre grupper och erbjuder en hög nivå av personlig service samt flexibilitet. Vare sig du vill fira din högtidsdag hos oss eller önskar finna en lugn och stillsam miljö för en minnesstund kan vi hjälpa dig att göra dagen till ett fint minne.

Årets evenemang kommer att utföras med väl genomtänkta anpassningar för allas trygghet. Vi följer noggrant folkhälsomyndighetens rekommendationer angående covid-19 och gör allt för att säkerställa att våra gäster kan njuta av maten och omgivningen på ett säkert vis.

Några av de anpassningar vi har genomfört är en ökning av avstånd mellan sittande gäster samt placering av rätterna vid bufféservering.  De utökade städ och hygienrutinerna vi har gäller förstås även vid alla typer av evenemang.

Bröllop & Högtidsdagar

Fira ert bröllop, dop, födelsedag eller annan högtidsdag, hos oss.
Med nära och kära i en historisk miljö och med vällagad mat blir dagen till ett oförglömligt minne.

Minnesstund
vid begravning

Vi erbjuder en lugn och stillsam miljö när ni behöver stunder att minnas och umgås.

Här ordnar vi en trevlig buffé eller en lunchmeny med säsongens råvaror.
Det är viktigt för oss att det känns rätt för just er.