Kalasmenyer
Bokning enligt överenskommelse


Kalasmeny och buffé

Beställs i förväg till lite större sällskap, och ni har då tillgång till en egen matsal eller hela wärdshuset beroende på sällskapets storlek.
Du väljer EN av menyerna till hela sällskapet.
(vegetariska alternativ enlig överenskommelse).
Du väljer EN av menyerna till hela sällskapet.
(vegetariska alternativ enlig överenskommelse).
Kalasbuffé

Kallt
- Matjessilltårta på kavringsbotten
- Gravad lax med hovmästarsås
- Rostade betor med salladsost och rostade hasselnötter
- Cole slaw med fänkålsfrön
- Sesamstekta morötter
- Potatissallad
- Svartkålssallad med saltrostade frön
- Salladsskott
- Lufttorkad och lättrökt Snickarskinka
- Rosastekt svensk rostbiff
- Svensk salami
- Renkorv
Varmt
- Prästostpaj med säsongens smak
- Kycklingfilé i god sås
- Rostad potatis
- Timjanrostade grönsaker
Dessert
- Fudge brownie med vispgrädde
- Säsongens smulpaj med vaniljsås
- Småkakor
Pris: 585:- / pers





Kalasmeny 1

Smörstekt dillplätt med Kalix löjrom, tartar på gravad hälleflundra och fänkål, syrad gräddfil och friterad mandelpotatis
—
Helstekt svensk biff , potatiskaka med lagrad ost, Karl Johan- & rotselleripuré, rostad butternut och bondbönor, timjan- & rödvinssås
—
Bakad kardemummacréme med vaniljstekta päron, havtornsorbet, rostade hasselnötter och havre
Pris: 660:- / pers
Kalasmeny 2

Sjaunjagravad ren med västerbottensmulor, syltad svamp, färskostcréme med timjan och grov senap, vattlingon och rotfruktschips
—
Halstrad röding med rostad jordärtskocka och pumpa, mandelpotatismos och brynt hasselnötssmör
—
Mandel- & citronkaka med blåbärsbavaroise och nysnurrad citrongräddglass
Pris: 660:- / pers
