Julbord


Ett klassiskt julbord

För oss är julen en härlig tid och vi vill att våra gäster ska njuta av såväl maten som miljön runt omkring. Därför har vi ett klassiskt julbord där råvarornas kvalitet är lika viktig som den goda servicen.
Vi har ett stort utbud av klassiska svenska julbordsrätter, se ett urval här nedan. Vi lägger stort fokus på närproducerade råvaror och våra viltprodukter kommer från noga utvalda leverantörer bl a i Östergötland.
Vi är också väldigt stolta över vårt stora utbud av eget inlagda sillar, och till dig som gillar den sista delen av julbordet – du kommer att älska vårt välfyllda dessertbord!
Varmt välkomna!

Julbord

Säsongens första julbord serverar vi på, lördag, 26 november kl . 18:00
Vi kommer att servera julbord så här:
Sittningar:
Måndagar – fredagar: kl. 12:00 och kl. 18:00.
Lördagar: kl. 12:00 – 14:30, kl. 15:00 – 17:30 och kl. 18:00 –
Söndagar: kl. 13:00 – 15:30 och kl. 16:00 –
Julbordsperiod till o med torsdag, 22 december.
Förbokning
Priser:
Lunch (mån – fre): 625 kr/pp
Kvällar (mån-fre och helger): 740 kr/pp
Barn upp till 12 år (ålder x 30 kr)
Ett urval av rätterna

Inlagd sill – Senapssill – Kallskänkssill – Lingon & brännvinssill – Vegansill – Pepparrot- & gräslökssill – Havtorn- & fänkålssill – Matjessilltårta – Inlagd stekt strömming – Kräftströmming – Varmrökt lax – Kallrökt lax – Gravad lax – Rökta laxfenor – Laxpaté – Laxtårta – Räkägg – Vegansk paté – Sylta – Pastej – Gustavskorv – Väddöskinka – Rostbiff – Tjälknöl – Rökt vildsvin – Rökt hjort – Grisfötter – Tunga – Kalkon – Pepparrotsrulle – Julskinka – Grönkålssallad – Rödkålssallad – Sillsallad – Rödbetssallad – Rostade rotsaker – Hemagjorda köttbullar – Prinskorv – Revbensspjäll – Omelett med svampstuvning – Janssons frestelse – Lutfisk – Dopp i gryta – Rödkål – Risgrynsgröt – Brownie – Äppelkaka – Ris a la Malta – Ostkaka med björnbärssylt – Chokladmousse med havtorn – Ingefärspäron med punchgrädde – Fruktsallad – Pannacotta – Fruktkräm – Mjuk pepparkaka med lingon – Chokladbollar – Dadelbollar
…och lite annat också
